Κάποιοι μπορεί να πουν ότι τα δύο καλύτερα πράγματα που προήλθαν από την Ιταλία είναι η πίτσα και το κρασί. Και δεν είναι τόσο περίεργο ότι αυτά τα δυο ταιριάζουν τόσο καλά μαζί. Το κρασί ταιριάζει ακόμα και με την πιο περίεργη πίτσα.

Θερμίδες και κρασί

Η παχυσαρκία είναι μία σύγχρονη επικίνδυνη ασθένεια και οι λάτρεις του κρασιού αναρωτιούνται αν το αγαπημένο τους ποτό μπορεί να είναι μέρος της διατροφής τους.

 

Για τους λάτρεις του κρασιού, υπάρχει μια μεγάλη πρόκληση κάθε καλοκαίρι. Ο ζεστός καιρός καθιστά δύσκολο να επιτευχθεί η πιο ευχάριστη-κατάλληλη θερμοκρασία σερβιρίσματος για το κρασί.

Όπως κάθε θέμα, η διατήρηση της δροσιάς του κρασιού απαιτεί τα κατάλληλα εργαλεία και τεχνογνωσία. Αυτές είναι οι αγαπημένες μας μέθοδοι και συμβουλές για να λύσουμε αυτό το καλοκαιρινό πρόβλημα!

Η ιστορία του κρασιού είναι βαθειά συνυφασμένη με την ανθρώπινη ιστορία και με όλα τα καταγεγραμμένα γεγονότα. Ας δούμε λοιπόν πώς ρίζωσαν τα αμπέλια σε όλες τις ηπείρους-εκτός από την Ανταρκτική!

Αυτή η καλλιέργεια βασίστηκε πάνω στις αρχές που διατύπωσε το 1924 ο Αυστροουγγαρέζος Dr Rudolf Steiner και στις παρατηρήσεις της Γερμανίδας Maria Thun και βλέπει το φυτό ως ένα μέρος του σύμπαντος. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο το αμπέλι επηρεάζεται από τις συμπαντικές δυνάμεις, που βρίσκονται σε συνάρτηση με τις θέσεις των πλανητών και της Σελήνης.

Κάθε μέρα, ποτήρια γεμίζουν με φυσικά ελιξίρια φτιαγμένα με μερικά από τα πιο απίθανα συστατικά, όπως κολοκύθες, σαύρες και δέντρα.

Σε αυτό το άρθρο, λοιπόν, θα σας παρουσιάσουμε τα πιο παράξενα κρασιά στον κόσμο!

#1: Κρασί από φίδι ;;;!!! (Ruou Mat Ran)

Το αλκοόλ επιδρά στις γυναίκες διαφορετικά από ό, τι στους άνδρες, από τον τρόπο που μεταβολίζεται και όχι μόνο… Αυτό σημαίνει ότι είναι σημαντικό για τις γυναίκες να κατανοήσουν πώς το αλκοόλ επιδρά στο σώμα τους. Οι συντάκτες του Wine Spectator συγκέντρωσαν τις έρευνες που διερευνούν τα μοναδικά οφέλη για την υγεία και τους κινδύνους για τις γυναίκες που πίνουν κρασί. Κυρίες, αυτό είναι για εσάς!

Η γευστική δοκιμή των κρασιών βάζει σε λειτουργία τον εγκέφαλό μας περισσότερο από κάθε άλλη ανθρώπινη συμπεριφορά, σύμφωνα με τα ευρήματα ενός κορυφαίου επιστήμονα πάνω στην νευροϊατρική.